tollarbus

Senaste inläggen

Av Monica Englund - 4 september 2016 13:18

Idag var sista dagen med nya medicinen till Tolla o planen bar att hon nu skulle må bra.....
Istället rinner mina tårar,hon kissade blod idag igen :-(.
Men hon har ju fått rätt medicin? Vad är det nu som är galet??
Imorgon bitti är det jag som ringer vet igen, min lilla skrutta :-(

ANNONS
Av Monica Englund - 25 augusti 2016 21:39

Tolla blev sämre igen,kissade blod ännu en gång :-( fel antibiotika!! Men idag fick vi nytt så nu ska det bli bra!!
Gick en promenad m P o vovs idag o lånade Kirras valpkärra till Tolla som såg ut att trivas :-))

ANNONS
Av Monica Englund - 20 augusti 2016 19:41

2 dagar irad hos vetrinär resulterar i tom plånbok men en hund på bättringsvägen :-)
Hittades endast en urinvägsinfektion men en rätt allvarlig sådan. Odling tagen men fick medicin i väntan på svar,hoppas det blev tätt medecin ändå.. Hon mår iallafall mycket bättre och vill vara med lite igen,så himla skönt. Blev så rädd o orolig för henne, är så rädd att förlora henne nu men dagen kommer ju oundvikligen närmare :-( men vill mysa med henne läääänge till...
Igår var Busan o jag o körde drag ihop med Pernilla som vanligt så kom Sara med sin kelpie med, skitroligt.
Skitiga med stora leenden efteråt o Busan vad hon kan springa den lilla o mesta dels de 4 km låg hon på o drog. Lite tekniska problem först gjorde att de andra kom iväg före oss men jävlar vad hon sprang sedan o vad jag fick trampa på :-) så jäkla kul :-)

Idag har jag känt mig låg o tråkig o inte haft någon som helst ork, bajs helt enkelt.. Men imorgonbitti då jäklar ska jag o B ut i skogen igen. Ja nån löpare lär jag väl aldrig bli men jag gör så gott jag kan o tycker det är sjukt roligt, det är det viktigaste :-)

Nu blire filmkväll alldeles ensam,eller ihop med mina tollarflickor förståss :-)

Av Monica Englund - 17 augusti 2016 17:29

Katastrof morgon,Tolla kissar blod :-( ringer Norsholm, tårarna rinner o bokar en tid.
Urinprov visar blod, bakterier o mycket vita blodkroppar..... Fortsättning följer imorgon fm efter nytt besök med mera urinprov ytterligare kontroll med ultraljud och förmodligen blodprov åxå... Lilla stumpan, är så orolig :-(.....

Av Monica Englund - 21 juli 2016 12:04

Tänk vad tiden går fort, helt otroligt!
Idag blir alltså min Tollastolla o hennes syskon 9 år.
Hur hon mår,lite upp o ner men just nu upp :-).
Hon medicineras ju tyvärr med rimadyl,men låg dosering glykosamin och senior (djurapotekets) är åxå i hennes dagliga intag och med det mår hon helt okey. Dock är vi så noga som möjligt med att inte gå på asfalt och helst inte grus utan rätt ut i skogen är det bästa. Så har vi ju simmet :-) kostar skjortan men så välbehövligt det är :-)
Hoppas hon håller länge till min lilla skrutta!

Ikväll ska vi ut i skogen Pernilla o vovvar följer med så blir det jogging för oss o badning med vovvarna,tror allt att matte badkruka åxå ska hoppa i ordentligt idag :-)

Äppleplockaren :-)

Av Monica Englund - 2 juli 2016 23:26

Jag tempar o undersöker o funderar på vad som kan vara fel, hon känns inte helt okey. Det är hon väl iof inte heller,artrosen finns ju hela tiden o blir värre :-( men det gnager i mig,är det något mer som är fel??
Snart ett år sedan tumören på örat o operation. Nya små knölar runt ögat o på kroppen, fettknölar säger de eller åldersrelaterade.
Över midsommar i Gränna fick ju Tolla följa med på en längre promenad,det blev tuffare för henne än jag nånsin trott,men det var varmt åxå. Men när hon fått bada lite verkade det okey igen.
Ska boka samtid igen nu när hon är färdiglöpt så vi kommer igång med det åxå igen,simmet hjälper ju hennes kropp iallafall.

Häromdagen var vi en sväng till Anna och promenerade pratade o fick se deras hus :-) huset ligger jättebra med skog alldeles nära. Ååå vad länge sen det var vi sågs,så roligt o Max o Pepsi har ju fått en liten Alice som åxå var söt som socker. Hundarna sköter sig fint o Max blev som så många andra hanar lite betuttad i Tolla :-).

Kul att få tjata med Anna en stund o nu ska det förhoppningsvis inte dröja så länge till vi ses igen :-)

Av Monica Englund - 28 juni 2016 17:54

Tänk vad fort tiden går,helt otroligt...
Busan är fortfarande pigg rask o frisk,med på alla bus o roligheter vi hittar på :-)
Idag blev det glasskalas på förmiddagen innan jag åkte till jobbet,då såg det ut såhär

Busan äter på sitt sätt o Tolla äter som ingen annan :-) blir låååång tunga mellan varven :-)

Av Monica Englund - 16 juni 2016 23:15

Det här förbenade huvudet bara bråkar nu :-( på mindre än två veckor har jag haft två tokutbrott av migrän men kräkningar. Det gör så ont i huvudet o så kräkas galla det gör åxå ont... När det var som värst i tisdags natt önskade jag tillomed att få dö,då kan du tänka dig att det gör ont...
Det förstör ju så mycket tid o denna gång har orken åxå försvunnit,har svårt att äta o känner mig svag o det gör mig ledsen. Har ju så länge jobbat för att må bättre i både kropp o själ,var på god väg o så poff kommer migränen tillbaka värre än någonsin. Jag som borde vara ute o gå o jogga på morgnarna har inte kommit ut ordentligt på fyra dygn o förra veckan hann jag med en 7 km som längst bara o då var 2 km med Tolla snos. Var ju kaotiskt med studentpojke jobb o allt annat men nu blir det ju lite lugnare,längtar till midsommar som ju faktiskt kan firas ytterligare ett år för både jag o gubben har frivecka :-)
Blir Gränna i husbilen utan barn men med vovvar :-) mysigt :-)

Imorgon ska vovvarna o jag åka o hälsa på en semestervikarie vi hade på jobbet gör ett par år sedan o hennes vovve o bäbis, ska bli roligt det med :-)
Hoppas bara den jäkla migränen håller sig borta nu....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se